ufabizphoto

1-100 - 2,233
İş konferansında bir grup Kafkasyalı. - Fotoğraf, Görsel

Her iki cinsiyetten de 6 kişi, geniş ve rahat bir ofiste aktif, havadar ve aydınlık bir ortamda çalışarak, büyük masada oturan iş adamlarını tartışıyor, çizelgeler ve panoramik pencerelerle çevrili..

İş konferansında bir grup Kafkasyalı. - Fotoğraf, Görsel

Bir sekreter, kişisel asistan, müdürden günlük işler alan bir muhasebeci, patronları grubu dinliyor. Şirket çalışanları ofiste toplanıyor. Her iki cinsten de 5 Kafkasyalı.

Modern ofisin masasının yanında kendine güvenen profesyonel iş ekibi var. - Fotoğraf, Görsel

Gülümseyen iş adamları birlikte masaya oturup kameraya bakıyorlar, resmi kıyafetler giyiyorlar..

İş konferansında bir grup Kafkasyalı. - Fotoğraf, Görsel

Bayan bir iş danışmanı şirket çalışanlarına dikkatle dinleyen bir araştırma sunuyor. Geniş ofis, güneş ışığı, başarının iyimser havası, fırsatlar ve sağlıklı çalışma ortamı..

İş konferansında bir grup Kafkasyalı. - Fotoğraf, Görsel

Verimlilik çizelgeleri sunumu sırasında çalışanlarla tartışan bir bayan patron. Her iki cinsten bir grup işadamı, panoramik pencereli, yanıltıcı ve parlak bir ofiste iş konferansı düzenliyor..

İş konferansında bir grup Kafkasyalı. - Fotoğraf, Görsel

Aktif olarak bir iş projesi üzerinde çalışan bir ekip. Ofiste 6 kişi konferans veriyor, en iyi stratejiyi hesaplamak için çalışma, araştırma ve çizelgeler hazırlıyorlar. İş arkadaşları beyin fırtınası yapıyor..

İş konferansında bir grup Kafkasyalı. - Fotoğraf, Görsel

Bir grup çalışan, mola sırasında ofiste açık alanda sohbet ediyorlar. 2 beyaz adam ve bir kadın sohbet ediyorlar, iş yerinde kahve içiyorlar, dinleniyorlar ve ilerlemelerini tartışıyorlar..

İş konferansında bir grup Kafkasyalı. - Fotoğraf, Görsel

Konferanstaki bir grup iş arkadaşı. Kadın bir şirket lideri başka bir kadın çalışana mali hesap hakkında soru soruyor. Bir kadın ve 3 erkek dikkatle bir raporu dinliyor..

Çalışan bir grup genç iş adamı - Fotoğraf, Görsel

Kararlı iş ortakları ahşap konferans masasında aktif olarak iş belgelerini inceliyor. Sakallı meşgul genç adam bir bardak su tutuyor, dosyaları inceliyor, plan görüşü var.

Masaj masasında uzanan güzel, neşeli kadın. - Fotoğraf, Görsel

Çekici sarışın bayan aroma terapisi yaptırıyor, gerekli yağla masaj yaptırıyor, beyaz havluların üzerine uzanıyor, ellerini çenenin altında tutuyor, mutlu bir yüz ifadesiyle başka yere bakıyor, sağIıklı güzellik salonundan zevk alıyor.

Yaratıcı iç mimar fotoğrafı çekiliyor - Fotoğraf, Görsel

Optik gözlüklü hoşnutsuz takım lideri, resmi giyinmiş, iki elini de cebinde tutuyor, kameraya ciddi şekilde bakıyor, nahoş duygular ifade ediyor, yoğun çalışan insanların geçmişi.

Yaratıcı ofiste çalışan mutlu tasarımcılar. - Fotoğraf, Görsel

Uzun sarı saçlı hoş bir kız, kot pantolon ve açık mavi tişört giyiyor, sıradan giyinmiş yakışıklı bir adamla konuşuyor, ağzı açık bir şekilde başka tarafa bakıyor, moda ajansındaki iş davalarını anlatıyor.

Akıllı koç ilginç bir ders okuyor. - Fotoğraf, Görsel

Düşünceli, güzel bir kız beyaz bluz giyiyor, çizelgeye işaret ediyor, cevap bekleyen insanlara doğru elini uzatıyor, dikkatlice aşağıya bakıyor, sınıfın ortasında duruyor.

Bar tezgahında duran mutlu baristanın portresi - Fotoğraf, Görsel

Neşeli kendine güvenen barmen, iyi bir işten memnun, gelecek tatillerde düşünüyor, masa yüzeyinde tozla el ele tutuşuyor, mutluluğu ifade ediyor, yumuşaklık kavramını gevşetiyor.

Modern ajansta çalışan neşeli tasarımcılar. - Fotoğraf, Görsel

Sevinçli sarışın bir kadın, renkli kıyafetler giyiyor, dizüstü bilgisayarı elinde tutuyor, kameraya bakıyor, güzel bir gülümsemeyle, tatmin olmuş görünüyor, iş arkadaşlarının arka planında mutluluğu ifade ediyor.

Çeşitli çok ırklı takım cerrah ameliyat başarılı sonuçlarını kutlamak - Fotoğraf, Görsel

Çok ırklı cerrahlar ekip eller bardak elma suyu, sonra kurtarma işlemi Oda Hastanesi hastada tezahürat ile birlikte katılma.

Güzel terzi şık bluz ve telefonda konuşurken gözlük takıyor - Fotoğraf, Görsel

Profesyonel kadın cep telefonuyla tartışırken dağıtım dönem-in onun yeni kıyafet koleksiyonu ile perakendeci terzi. Onun çalışma masası hassas dantel kumaşlar ve renkli konu dolu

Ofis masasında çalışan eşcinsel ortaklar, ilişkiler ve iş konsepti - Fotoğraf, Görsel

Tecrübeli yakışıklı öğretmen ve stajyerinin çatı katında otururken homoseksüel ilişkileri olması, dizüstü bilgisayardan bilgi almak.

Kaplıcadaki masörden masaj alan adam. - Fotoğraf, Görsel

Keyifli bir adam beyaz yumuşak havluların üzerinde uzanıyor güzellik merkezinde, profesyonel masör el masajı yapıyor, yakın plan, portre

İş ortakları el ele tutuşuyor, konferans ofisindeki toplantıyı bitiriyor. - Fotoğraf, Görsel

Neşeli iş arkadaşları bir araya gelerek konferans ofisinde başarılı iş toplantılarını bitirdiler. Gazeteler, renkli kalemler. Yaratıcı işçiler

Mutfakta dijital tablet kullanırken mutlu çift faturaları kontrol ediyor - Fotoğraf, Görsel

Karışık ırk öğrencileri, günlük giysiler içinde, güzel ışıklandırılmış bir odada birlikte otururlar, gelecek sınavlara hazırlanırlar, proje çalışmaları yaparlar, rakamları karşılaştırırlar, notlar alırlar.

Çok ırklı iş arkadaşları konuşuyor, iş yerlerinde iletişim kuruyor. - Fotoğraf, Görsel

Arka beyaz CEO ile Afrika kadın işçiye açık alan ofiste birlikte oturan Interracial diğer arkadaşlarınızla konuşurken, onların iletişim dinle ve dizüstü bilgisayarlarda çalışma.

Kaplıcadaki masörden masaj alan adam. - Fotoğraf, Görsel

Kafkasyalı bir gencin kaplıca merkezinde yüz masajı yaptırırken yakın plan fotoğrafı. Profesyonel masöz, erkek müşterinin terapi masajı yaparken gerginliğini atıyor..

antrenör ayakta lastik ve lastik ile egzersiz bir adama çığlık. - Fotoğraf, Görsel

Antrenör ayakta lastik ve lastik ile egzersiz bir adama çığlık

Ciddi iş adamları ofiste toplantı yapar. - Fotoğraf, Görsel

Business people hold meeting in office discussing and speaking about business projects, ideas and strategies for future. successful confident men in elegant suits indoors, gathered in modern office

İş adamları ofiste konferans düzenliyor. - Fotoğraf, Görsel

İnsanlar ofiste konferans düzenler. İş dünyasından yöneticilerin iş ortaklarına ya da meslektaşlarına toplantıda ya da kurum içi iş eğitiminde sunum yapmaları, iş planlarını açıklamaları

Modern ajansta çalışan neşeli tasarımcılar. - Fotoğraf, Görsel

Uzun boylu, elinde dizüstü bilgisayarı olan, Afro saç stili olan, genç iş arkadaşlarına yönelen, rahat modern ajanslarda önemli iş konularını anlatan biri.

Masaj masasında uzanan güzel, neşeli kadın. - Fotoğraf, Görsel

Cheerful playful woman looking at camera with glad happy face, smiling broadly, putting chin on folded palms, having body massage in spa resort hotel

little kids ballerinas gathered to celebrate successful performance - Fotoğraf, Görsel

Little ballet dance beginners joining hands sitting in circle, top view on girls in tutu skirts

Sağlık merkezindeki hoş bayan. - Fotoğraf, Görsel

Masaj masasında, beyaz yumuşak havluların üzerinde uzanan bir kadın, hoş yüzüyle kameraya bakıyor, sakinliğini ve rahatlığını ifade ediyor, elleri çenesinin altında tutuyor, güzellik salonunda aroma yağı masajı yaptırıyor.

Yaratıcı iç mimar fotoğrafı çekiliyor - Fotoğraf, Görsel

Güzel kızıl saçlı, çilli yüzlü kadın beyaz bluz ve renkli pantolon giyiyor, çalışma masasına yaslanıyor, olumlu hisler ifade ediyor, kameraya büyüleyici bir gülümsemeyle bakıyor.

İş ortaklarının toplantıda belge ve fikirleri tartıştığı resim - Fotoğraf, Görsel

Beyaz resmi ceket giyen, asil bir şekilde rahat koltukta oturan, dirseğini masaya koyan düşünceli, dokunaklı bir şekilde yüzünü çeviren genç ve çekici iş kadınını yakından çek.

Ofiste kadın liderin yanında mutlu bir iş ekibi var. - Fotoğraf, Görsel

Gülümseyen iş adamları, kadın lidere masada otururken bakar. resmi kıyafet giyiyor.

Çeşitli çok ırklı takım cerrah ameliyat başarılı sonuçlarını kutlamak - Fotoğraf, Görsel

Neşeli takım cerrahlar birbirlerini yeni yıl, alkolsüz limonata gözlükle tezahürat ile tebrik ediyor. Çalışma vardiyan ise doktor s işgal tatil gider.

Kurumsal eğitimden sonra salondaki çok ırklı bayan arkadaşlar toplantınız kutlu olsun. - Fotoğraf, Görsel

Neşeli çok ırklı kadın iş arkadaşları birbirleriyle konuşur, masada modern akıllı telefonlar ve dizüstü bilgisayarlarla otururlar. Şık ve şık giyinen tüm kadınlar, masaüstüne yakın otursun.

Ofis masasında çalışan eşcinsel ortaklar, ilişkiler ve iş konsepti - Fotoğraf, Görsel

Bir yönetici açık bir planlama ofisinde, teknisyenle görüşüyor ve iş fikirlerini tartışıyor.

Avrupalı eşcinsel çift birlikte vakit geçirir kahve içer ve dizüstü bilgisayar izlerler. - Fotoğraf, Görsel

Aşk ve iş hayatında romantik partnerler. Beyaz tenli, neşeli eşcinsel çift, oturma odasında iç mekanıyla dinlenirken dizüstü bilgisayara bakıyor. Baskın adam gözlük takıyor ve laptop kullanıyor.

Çeşitli çok ırklı öğrenciler kütüphane büyük eski kitap ile boş zaman geçirmek - Fotoğraf, Görsel

Bilimsel rapor hazırlamak için büyük eski referans kitabı okuma masada oturan çok ırklı genç insanlar. Grup Genç öğrenci Kütüphanesi'nde birlikte ödev.

Avrupalı eşcinsel çift birlikte vakit geçirir kahve içer ve dizüstü bilgisayar izlerler. - Fotoğraf, Görsel

Erkek el dizüstü modern ofis, serbest meslek patners içinde onların küçük işletmeler için büyük fikirler arayan ofisinde otururken dizüstü bilgisayar ile yeni proje üzerinde rahat kıyafet içinde kullanma

Güzeller güzeli genç bir kadın spa merkezinde kafa ve omuz bölgesine masaj yaptırıyor. - Fotoğraf, Görsel

Çok beyaz esmer kız, spa salonda masaj yaparken kapalı gözlerle masanın üzerinde yatan beyaz bornoz giymiş. Sağlık bakım, vücut Spa konsept.

Ofiste birlikte çalışan uluslararası iş kadını grubu - Fotoğraf, Görsel

Genç iş adamlarından oluşan başarılı bir ekip çalışması, kadın iş ortakları dizüstü bilgisayar kullanarak birlikte çalışıyorlar. Yeşil duvarlı beyaz modern ofis

İş adamlarından oluşan mutlu uluslararası ekip. - Fotoğraf, Görsel

Genç iş kadınlarının, Afrikalıların ve Kafkasyalıların başarılı işbirlikleri. Takım çalışması, modern ofiste birlikte çalışma.

Ciddi iş adamları ofiste toplantı yapar. - Fotoğraf, Görsel

İş adamları iş projeleri, fikirler ve gelecekteki stratejiler hakkında konuşmak ve tartışmak için ofiste toplantı yapıyorlar. Zarif takım elbiseli başarılı adamlar modern ofiste toplandı.

Beyaz modern ofiste çalışan genç iş kadınlarının beyin fırtınası. - Fotoğraf, Görsel

Başarılı iş adamlarının beyin fırtınası, dizüstü bilgisayar, modern iş amaçları ve fikirleri kullanarak çeşitli iş kadınlarının birlikte çalışması, sorunların çözümleri. Birliktelik

Çeşitli meslektaşlar koçla birlikte iş eğitiminde. - Fotoğraf, Görsel

Çok ırklı genç işçiler, işletme koçu ve takım oluşturma faaliyetlerine katılan çalışanlarla eğitim toplantısına katılan fikirleri tartışıyor.

Striptiz yapan bir kadın. - Fotoğraf, Görsel

Uzun, ince kadın bacağı tüy dökücü bantlarla kaplı, nazik el sıvazlama bacağı tüy dökücü şeritle, tüyleri temizleyecek, cildi yumuşak ve ipeksi yapacak.

Genç yabancı çalışanları eğiten kendinden emin Asyalı uzman - Fotoğraf, Görsel

Çok ırklı iş ortaklarından oluşan genç bir ekip, beyaz dizüstü bilgisayar tutan deneyimli Asyalı bir kadının başarılı konuşmasını dinliyor. Afrika, Kafkas ve Asya iş birliği

Mutlu takım, alkışları ofiste kutlayın. - Fotoğraf, Görsel

Ofisteki iyi ortaklaşa çalışmanın kutlaması. İş adamları gülümseyip el çırpıyor ve takım liderine bakıyorlar. Kızıl saçlı kadın ve iş arkadaşları yan gözle bakıyorlar.

Grafik tasarımcıları zamanlarını geniş bir ajansta geçirirler. - Fotoğraf, Görsel

Düzgün, etkileyici orta yaşlı yönetici dostça tebrik ederim, başarılı bir iş pozisyonu, ofis işi konsepti olan genç ve güzel bir bayan işçi.

Bir grup tasarımcı iş başında beyin fırtınası yapıyor - Fotoğraf, Görsel

Yakışıklı, kibar bir tasarımcı, yuvarlak gözlükler takıyor, dirseklerini ahşap masaya koyuyor, kadın partneriyle tutkuyla konuşuyor, masada oturuyor, kalabalık ofisin arka planında.

Modern ajansta çalışan neşeli tasarımcılar. - Fotoğraf, Görsel

Güzel yaratıcı kadın tasarımcı, yeşil uzun elbise ve sarı ceket giyiyor, yetenekli iş arkadaşlarının önünde duruyor, not defterini elinde tutuyor, kameraya gururla bakıyor, takım çalışması konsepti.

Yaratıcı ofiste çalışan mutlu tasarımcılar. - Fotoğraf, Görsel

Yetenekli genç meslektaşlar, teneffüs sırasında birbirleriyle sohbet ederek ayakta duruyorlar. Geniş, ışıl ışıl bir ofis, boş zaman konsepti.

Çalışkan tasarımcılar masalarda beyin fırtınası yapıyor. - Fotoğraf, Görsel

Yetenekli yaratıcı insanların bakış açısı tutkuyla işle ilgili konuları kağıt dolu masada tartışmaları, hareketler aktif, yoğun zaman kavramı

Bornoz Hamam lounge bölgede oturan rahat çeşitli arkadaşlar - Fotoğraf, Görsel

Genç erkek ve kadınların dost görünümlü grup b-günü'nü kutlamak için spa merkezi ziyaret edin. Mutlu Konuklar sauna için teşekkür Masaj Jakuzi ve çay rahat salonda

Avrupalı eşcinsel çift birlikte vakit geçirir kahve içer ve dizüstü bilgisayar izlerler. - Fotoğraf, Görsel

Avrupalı homoseksüel erkek çift birlikte boş vakitlerin tadını çıkarıyor, masa başında oturup tek renkli iç mekan ile oturma odasındaki dizüstü bilgisayarda online film izliyorlar.

Çok ırklı öğrenciler sınavlara hazırlanırken kitaplığında eğleniyor. - Fotoğraf, Görsel

Karışık grup çok kültürlü mezunları öğrenci kitaplığı, insanlar eğitim tartışma toplantı Eğitim Üniversite kavramı

Genç sportif çift antrenman arasında mola veriyor, iskelede koşmaya hazırlanıyor.. - Fotoğraf, Görsel

İki koşucu, yoğun sabah eğitiminden sonra dinlenirken iskelede duruyorlar. Spor yapan iki arkadaş, arka planda deniz manzarası olan deniz kenarında antrenmandan sonra mola veriyorlar.

Kumsalda voleybol sahasında yürüyen bir grup mutlu arkadaş maçı kazandı.. - Fotoğraf, Görsel

İki heteroseksüel ve bir homoseksüel Avrupalı çift tatilde iyi vakit geçiriyorlar, kumlu alan boyunca Hotel Foodcourt 'a gidiyorlar, plaj voleybolu oynadıktan sonra hararetli ve açlar.

Alışveriş yapan genç çift hediyeleri tartışıyor. - Fotoğraf, Görsel

Kafkasyalı kızıl saçlı kadın ve sakallı adam, yeni evli çift alışveriş merkezlerinde çanta taşıyarak alışveriş yapıyorlar.

Görevdeki genç iş kadınlarının başarılı bir işbirliği. - Fotoğraf, Görsel

Kendine güvenen genç beyaz ve Afrikalı kadınlar modern yeşil ofiste yeni iş fikirleri ve projeleri hakkında bir toplantı düzenliyor. iş kurma kavramı

İş konferansında bir grup Kafkasyalı. - Fotoğraf, Görsel

Ofisteki bir grup meslektaşına raporunu okuyan genç bir profesyonel. İki kadın ve iki erkek, hepsi beyaz, onu dinliyorlar. Çalışanlar arasında şirket toplantısı. İş yerinde dost canlısı ortam.

İş konferansında bir grup Kafkasyalı. - Fotoğraf, Görsel

Bir grup Kafkasyalı, 2 kadın ve 3 erkek açık uzay ofisinde birlikte çalışıyorlar. Sohbet etmek, bilgi ve becerilerini paylaşmak. Bir adam fikirlerini ve verilerini okuyor..

İş konferansında bir grup Kafkasyalı. - Fotoğraf, Görsel

Bir işadamı öğle yemeği sırasında çalışanlarıyla konuşuyor, insanlar kahve içerken patronlarını dikkatle dinliyor. İş yerinde liderler ve astlar arasında sağlıklı, saygılı ve etik bir ilişki.

Genç liderler iş ofisinde toplandılar - Fotoğraf, Görsel

Bir grup Kafkasyalı genç iş adamı proje ve fikirleri tartışmak için ofiste toplandı, meslektaşları masaya oturdu ve dostça sohbet ettiler, gülümsediler. İş adamları konsepti

Kafkasyalı iş adamlarının beyin fırtınası. - Fotoğraf, Görsel

Başarılı, kendine güvenen iş arkadaşları ofiste oturur ve şirketlerinin gelişimini, finansla ilgili sorunları nasıl çözeceklerini düşünerek beyin fırtınası yaparlar.

Yaratıcı ofiste çalışan mutlu tasarımcılar. - Fotoğraf, Görsel

Meşgul, kendine güvenen tasarımcılar, rahat gri koltuklardaki ahşap açık renkli masaya oturup ellerinde siyah dizüstü bilgisayarla, parmaklarıyla işaret ederek, modern ofiste yapılacak işleri tartışırlar.

Evde dizüstü bilgisayarı olan harika bir beyaz aile. - Fotoğraf, Görsel

Tapılası çocuklar ve dikkatli ebeveynler mutfakta dizüstü bilgisayarlarıyla oturup, film ve video izleyip, meyve yiyip, sabah birlikte kahvaltı ediyorlar.

Bir grup neşeli arkadaş karaoke barda şarkı söylüyor. - Fotoğraf, Görsel

Neşeli genç beyaz insanlar karaoke barda vakit geçirirken pozitif ruh halindeler. Çekici bayanlar ve yakışıklı erkekler bunu kutluyor, içeride parti veriyorlar, karaoke barda.

Güzel kız antrenmana hazırlanıyor. - Fotoğraf, Görsel

Neşeli kadın spor salonu çalışmalarına hazırlanıyor, ellerini profesyonel halterin üzerine koyuyor, büyüleyici bir gülümsemeyle aşağıya bakıyor, beyaz dumanın içinde oturuyor, kadın spor yapıyor.

İş ortakları raporları paylaşıyor ve yorumluyor - Fotoğraf, Görsel

Genç Kafkas iş ortakları raporları paylaşıyor ve yorumluyorlar. Evrakları ve defterleri tutarak, notlar tutarak ve pazarlarının kaydını tutarak, resmi kıyafetlerle, modern ofiste izole bir şekilde.

İş ekibi ofiste birlikte çalışıyor. - Fotoğraf, Görsel

Beyaz iş adamları, resmi takım elbiseli herkes, 25 yaşındaki genç liderler teslim tarihlerini, girişimleri ve fikirleri tartışmak için bir araya geldiler..

Evde dizüstü bilgisayarı olan harika bir beyaz aile. - Fotoğraf, Görsel

Tapılası çocuklar ve dikkatli ebeveynler mutfakta dizüstü bilgisayarlarıyla oturup, film ve video izleyip, meyve yiyip, sabah birlikte kahvaltı ediyorlar.

Çeşitli mutlu iş arkadaşları konferans odasında tartışıyor. - Fotoğraf, Görsel

Kafkasyalı ve Afrikalı iş kadınlarının takım çalışması, iş fikri ya da projesi, iş kurma kavramı tartışması

Spa 'da kameraya bakan çekici genç bir kadının portresi. - Fotoğraf, Görsel

Güzeller güzeli gülümseyen bir kadının portresi spa ameliyatından sonra ya da önce masaya uzanır, sırtına masaj yaptırır, kameraya bakar ve rahatlar. Spa, sağlık, tedavi kavramı

Üç kendine güvenen iş kadını yan yana durur ve kameraya bakar. - Fotoğraf, Görsel

Masanın yanında duran üç iş kadınının sırtında, erkek meslektaşlar onlara bakıp el çırpıyor, tebrikler. İş arkadaşları kadın ve erkek birlikte proje, proffesional meslek üzerinde çalışıyorlar..

Çalışkan tasarımcılar masalarda beyin fırtınası yapıyor. - Fotoğraf, Görsel

Kalın sakallı, yuvarlak gözlüklü, şık beyaz gömlekli asil bir iş adamı masaya yaslanıyor ve çalışanları olumlu ifade etme süreci kavramına sahip zeki çalışanlarla konuşuyor.

Akıllı koç ilginç bir ders okuyor. - Fotoğraf, Görsel

Çekici, güzel bayan koç genç tasarımcıların önünde duruyor, ağzını açıyor, insanların gerçek ilgisine şaşırıyor, kaldırılmış ellere, sağ iç çekime, eğitim konseptine bakıyor.

Çalışkan tasarımcılar masalarda beyin fırtınası yapıyor. - Fotoğraf, Görsel

Neşeli tasarımcılar dikkatli bir şekilde sarışın iş kadınının seksi saçlı partneriyle konuşmasını ve elinde yeni tasarım projesiyle ilgili belgeler tutmasını izlerler.

Yetenekli genç tasarımcıların kapalı mekan toplantısı - Fotoğraf, Görsel

Güzel sarışın kadın şık sarı uzun ceket ve yeşil elbise giyiyor, neşeli işçilerin önünde duruyor, dişleriyle gülümsüyor, coşkulu bir alkış alıyor. Tasarım konsepti

Akıllı koç ilginç bir ders okuyor. - Fotoğraf, Görsel

Çekici ve çekici bir bayan meraklı bir takımın önünde duruyor, beyaz kağıt masayı işaret ediyor, elinde kalem tutuyor, modern ofiste nazikçe gülümsüyor, sol yandan ateş ediyor.

Genç yaratıcı tasarımcıların beyin fırtınası - Fotoğraf, Görsel

Genç ve çekici bayanlar yan yana ahşap masada oturur. Kafalarını şık ofis tasarımcılarına çevirirler.

Yaratıcı iç mimar fotoğrafı çekiliyor - Fotoğraf, Görsel

Hoş sarışın tasarımcı rahat kot pantolon ve gömlek giyer, el ele tutuşur, sakin bir yüz ifadesi takınır, kendinden emin hisseder, iş ile ilgili konuları tartışan neşeli iş arkadaşlarının arka planında modeller

Moda Tasarımcısı iş başında. Talanted terzi onun çalışma alanı kroki çizim - Fotoğraf, Görsel

Uzun sarı saçlı ve onun stüdyo işyerinde oturan ve kendi tasarım kıyafetler yeni görüntü oluşturma gözlük ile genç zor çalışma terzi

Birlikte savaş ipler bir spor salonunda çalışan genç beyaz kadın - Fotoğraf, Görsel

Zor iş kadın crossfit eğitmen eğitim ipler onun vücut, düşük açılı panoramik çekim güçlendirilmesi süre sporcular nabzı hızlandırır çok dinamik bir egzersiz kanıtlamaktadır.

Lpg yordamı, vücut tedavi kliniği şekillendirme almak beyaz elbiseli kadın. - Fotoğraf, Görsel

Vücut cilt masajı ve tedavi için modern bir tıbbi ekipman tutan kadın doktor eller kapatın. Güzellik Spa Kliniği kadın kıçına Lpg tedavi yapmasını terapist Şevval Özçelik Güzellik s el ele.

Otel lobisinde dizüstü bilgisayar ile çalışan ve kahve içmek iş kadın - Fotoğraf, Görsel

Başarılı kadın iç mimar Restoran, kahve fincan ile büyük tahta masada oturan onun iş ortağı için beklerken onun e-posta kontrol.

Afrikalı ve beyaz kadınlar kanepe eğitiminden sonra stüdyoda buluşuyorlar. - Fotoğraf, Görsel

Beyin fırtınası konsepti. Bir grup başarılı melez kadın girişimci gelecek planlarını tartışmak, analiz yapmak, kağıt tabaka üzerine şema çizmek için bir araya geliyorlar.

Tıbbi ekip ameliyathanede cerrahi operasyon gerçekleştiriyor. - Fotoğraf, Görsel

Takım profesyonel cerrah, yardımcıları bir hastaya invaziv cerrahi Hastanesi ameliyathane hazırlayın. Cerrahlar birbirleri ile aletleri kullanırken danışmanlık.

Otel lobisinde dizüstü bilgisayar ile çalışan ve kahve içmek iş kadın - Fotoğraf, Görsel

Başarılı kadın iç mimar restoran fincan kahve masada oturan, onun iş ortağı için beklerken onun e-posta kontrol.

Sınıf sınıf uluslararası arkadaş kavramı paylaşımı - Fotoğraf, Görsel

Eski tarih kitaplarında araştırmalar yapma farklı çok ırklı genç iş ortakları yeni proje üzerinde çalışıyor. İşgal, Kütüphane, kitap, uluslararası arkadaş kavramı

Sınıf sınıf uluslararası arkadaş kavramı paylaşımı - Fotoğraf, Görsel

Rahat çok ırklı gençler, Müslüman Arap ve Afrika çocuklar ve beyaz kız, büyük kalın kitap okuma ve görüşler paylaşımı sınavları için hazırlık öğrencileri. Ortak çalışma ve eğitim kavramı

Sınıf sınıf uluslararası arkadaş kavramı paylaşımı - Fotoğraf, Görsel

Rahat çok ırklı gençler, Müslüman Arap ve Afrika çocuklar ve beyaz kız, büyük kalın kitap okuma ve görüşler paylaşımı sınavları için hazırlık öğrencileri. Ortak çalışma ve eğitim kavramı

Sınıf sınıf uluslararası arkadaş kavramı paylaşımı - Fotoğraf, Görsel

Rahat çok ırklı gençler, Müslüman Arap ve Afrika çocuklar ve beyaz kız, büyük kalın kitap okuma ve görüşler paylaşımı sınavları için hazırlık öğrencileri. Ortak çalışma ve eğitim kavramı

Sınıf sınıf uluslararası arkadaş kavramı paylaşımı - Fotoğraf, Görsel

Eski tarih kitaplarında araştırmalar yapma farklı çok ırklı genç iş ortakları yeni proje üzerinde çalışıyor. İşgal, Kütüphane, kitap, uluslararası arkadaş kavramı

Sınıf sınıf uluslararası arkadaş kavramı paylaşımı - Fotoğraf, Görsel

Rahat çok ırklı gençler, Müslüman Arap ve Afrika çocuklar ve beyaz kız, büyük kalın kitap okuma ve görüşler paylaşımı sınavları için hazırlık öğrencileri. Ortak çalışma ve eğitim kavramı

Sınıf sınıf uluslararası arkadaş kavramı paylaşımı - Fotoğraf, Görsel

Eski tarih kitaplarında araştırmalar yapma farklı çok ırklı genç iş ortakları yeni proje üzerinde çalışıyor. İşgal, Kütüphane, kitap, uluslararası arkadaş kavramı

Sınıf sınıf uluslararası arkadaş kavramı paylaşımı - Fotoğraf, Görsel

Rahat çok ırklı gençler, Müslüman Arap ve Afrika çocuklar ve beyaz kız, büyük kalın kitap okuma ve görüşler paylaşımı sınavları için hazırlık öğrencileri. Ortak çalışma ve eğitim kavramı

Sınıf sınıf uluslararası arkadaş kavramı paylaşımı - Fotoğraf, Görsel

Rahat çok ırklı gençler, Müslüman Arap ve Afrika çocuklar ve beyaz kız, büyük kalın kitap okuma ve görüşler paylaşımı sınavları için hazırlık öğrencileri. Ortak çalışma ve eğitim kavramı

Sınıf sınıf uluslararası arkadaş kavramı paylaşımı - Fotoğraf, Görsel

Eski tarih kitaplarında araştırmalar yapma farklı çok ırklı genç iş ortakları yeni proje üzerinde çalışıyor. İşgal, Kütüphane, kitap, uluslararası arkadaş kavramı

Sınıf sınıf uluslararası arkadaş kavramı paylaşımı - Fotoğraf, Görsel

Rahat çok ırklı gençler, Müslüman Arap ve Afrika çocuklar ve beyaz kız, büyük kalın kitap okuma ve görüşler paylaşımı sınavları için hazırlık öğrencileri. Ortak çalışma ve eğitim kavramı

Sonraki Sayfa
1-100 - 2,233