vitaliynykolyshyn

1-100 van 263
Close-up van de collega 's die met de documenten op kantoor staan - Video

Close-up van mannelijke en vrouwelijke leden van het bedrijf in business suit staan in het kantoor centrum en het bezit van documenten. Twee partners die overleg plegen over gemeenschappelijke projecten.

Sportieve vrouw ontspannen op de vloer na de training - Video

Sportief mooi meisje met lang donker haar in sportkleding en gele sneakers ontspannen op de vloer na trainingen en luistermuziek op de mobiele telefoon. Charmante dame met pauze na harde oefeningen

Vrouw die online conversatie heeft met sportinstructeur - Video

Close-up van vrouwelijke handen houden smartphone tijdens video chat met sport instructeur die het geven van adviezen voor het uitoefenen van thuis. Vrouw workout op afstand in eigen appartement.

Close up of female manager shaking hands with male candidate - Video

Close-up van vrouwelijke office manager schudden handen met mannelijke kandidaat en het geven van documenten voor ondertekening. Verantwoordelijke baas huurt nieuwe werknemer in voor beschikbare vacature.

Zelfverzekerde volwassen dame werken op laptop op kantoor - Video

Zelfverzekerde volwassen dame met zwart haar in formele kleding zittend op een modern kantoor en werkend op een laptop. Zakenvrouw gebruikt computer voor het maken van nieuw project

Slank meisje drinkwater tijdens de training op hometrainer - Video

Mooie slanke vrouw met gebonden haarknoop in zwarte legging en blauw t-shirt drinkwater tijdens de training op hometrainer. Moe jonge dame ontspannen thuis tijdens het doen van regelmatige training.

Gericht zakenvrouw typen op laptop op modern kantoor - Video

Gericht zakenvrouw in brillen zitten aan tafel en typen op laptop. volwassen dame in formele outfit werken op computer op modern kantoor.

Volwassen vrouw zorgvuldig het lezen van belangrijke document - Video

Portret van een volwassen zakenvrouw met blond haar die zorgvuldig belangrijke documenten leest terwijl ze op haar eigen kantoor zit. Mooie dame in formele kleding en brillen controleren jaarverslag op het werk

close-up van vrouw in casual kleding houden smartphone - Video

Sluiten van jonge vrouw in casual kleding houden smartphone in de hand, terwijl zitten op de bank thuis. Concept van moderne technologie en levensstijl.

Groep van zakenmensen in functie met documenten - Video

Groep van twee zakenmensen in formele kleding en brillen staan apart op een modern kantoor, houden documenten bij en bereiden zich voor op de bijeenkomst. Concept van teamwork

Depressed man visiting skillful psychologist - Video

Close-up van bebaarde volwassen patiënt liggend op een grijze bank op het kantoor van de psycholoog en zijn emoties delend met alle pijn en frustratie. Depressieve man bezoekt bekwame arts tijdens moeilijke tijd.

Aantrekkelijke vrouw in headset werken vanuit huis op laptop - Video

Aantrekkelijk jong meisje met bruin haar werken van thuis uit op laptop en met behulp van headset voor online conferentie. Geconcentreerd meisje zitten in tas stoel tijdens het werk op afstand in eigen appartement.

Mooi meisje nemen pauze tijdens de training thuis - Video

Mooi fitnessmeisje in grijs gewas bovenblad en legging zittend met gekruiste benen op yoga mat en drinkwater. Moe vrouw die pauze neemt tijdens de training thuis.

Vrouw kijken video op smartphone over beschermende masker - Video

Bekijk van achteren van volwassen vrouw thuis zitten en kijken video-instructie op de smartphone over hoe goed het dragen van beschermende masker. Bescherming tegen virussen en advies van de bevoegde arts.

Top view van twee zakenmensen die samenwerken op kantoor - Video

Bovenaanzicht van twee zakenmensen in formele kleding die samenwerken aan een bureau met laptop, documenten en rekenmachine. Close-up van mannelijke en vrouwelijke collega 's in functie.

Achteraanzicht van vrouw die online conversatie op smartphone - Video

Achteraanzicht van vrouw in denim shirt ontspannen op de bank tijdens online gesprek op smartphone. Chroma sleutelscherm, ruimte voor tekst. Begrip moderne technologie

Vrouw vegen met wijsvinger op leeg scherm van smartphone - Video

Achteraanzicht van vrouw met bruin haar liggend op de bank en vegen met wijsvinger op leeg scherm. jong meisje besteden vrije tijd thuis en met behulp van digitale apparaat.

Glimlachend meisje in headset chatten met vrienden tijdens videogesprek - Video

Lachend mooi meisje in headset chatten met vrienden tijdens videogesprek op laptop. Vrouw met donker haar ontspannen op de vloer en met behulp van moderne apparaten.

Meisje met videogesprek op telefoon met chroma key screen - Video

Bekijk vanaf de achterkant van brunette vrouwelijke holding smartphone met groen scherm tijdens het praten via videogesprek. Jonge vrouw in casual kleding met online gesprek thuis.

Vrouw met video chat op laptop met chroma key screen - Video

Vrouw met bruin haar in casual outfit die video chat op laptop met chroma key screen. Jongedame met digitaal apparaat voor online conversatie thuis.

Achteraanzicht van vrouw met videochat met collega - Video

Achteraanzicht van een jong meisje dat thuis zit en videochat heeft met een collega op de smartphone. Een vrouw die online met een man praat tijdens quarantaine. Focus op het telefoonscherm.

Vrouw die muziek luistert op een hoofdtelefoon terwijl ze thuis ontspant - Video

Mooie vrouw in sportkleding ontspannen op yoga mat en het luisteren naar muziek op de hoofdtelefoon. Jongedame met haarknoop neemt pauze tussen oefeningen thuis.

Close-up van het meisje op zoek naar chroma sleutel scherm van de smartphone - Video

Close-up van jong meisje in binnenlandse outfit op zoek naar groene chroma toetsenbord scherm van de smartphone, terwijl ontspannen op een gezellige bank. Concept van digitaal apparaat, mensen en reclame.

Vrouw met smartphone voor videogesprekken thuis - Video

Achteraanzicht van jonge dame met bruin haar met videogesprek op smartphone terwijl ze op een grijze bank zit. Vrouw in huiselijke outfit die online conversatie heeft.

vrouw in casual outfit liggend op bank met smartphone - Video

Bekijk van achteren van jonge dame ontspannen thuis en houd smartphone met chroma key screen. vrouw in casual outfit liggend op bank met digitale gadget.

close-up van meisje liggend op bank en het houden van smartphone - Video

Close-up van het meisje liggend op een grijze bank en telefoon met chroma sleutel scherm. Vrouw in huiselijke kleding ontspannen thuis tijdens de vrije tijd.

Jonge vrouw tikken op chroma toets scherm van smartphone - Video

Jonge vrouw in casual kleding zitten op de bank, met een smartphone en tikken op chroma toetsenbord. Begrip mensen, technologie en reclame.

Vrolijk meisje praten tijdens video chat op laptop - Video

Vrolijke jongedame met donker haar kijkend naar de camera en pratend tijdens videochat op laptop, first person view. Begrip afstandsonderwijs en -opleiding.

Jonge vrouw met videochat op smartphone thuis - Video

Jonge vrouw gekleed in huiselijke kleding met videochat op smartphone terwijl ze thuis zit. Concept van isolatie en moderne technologie

Fitness vrouw stretching lichaam op yoga mat - Video

Aantrekkelijk jong meisje in sport kleding stretching lichaam op yoga mat tijdens de training thuis. Fitness vrouw met blond haar workout regelmatig in de woonkamer.

Fitness meisje stretching benen na het sporten thuis - Video

Zijaanzicht van een jong fitnessmeisje in een koptelefoon liggend op een yogamat en benen strekken na de training thuis. Concept van een actieve en gezonde levensstijl.

Sport coach geeft fitness instructie tijdens video chat - Video

Vrouwelijke sport coach geven fitness instructie voor de klant, dat thuis blijven, tijdens video chat op de smartphone. Sluit het telefoonscherm. Begrip opleiding op afstand.

Happy Woman under Falling Banknotes Isolated - Video

Aantrekkelijke lachende vrouw die onder dalende dollarbiljetten staat en lacht, winnende loterij

Prachtige besneeuwde dennenbomen in winterbos - Video

Prachtige besneeuwde dennenbomen in het bos tijdens koude dag. Natuurlijke achtergrond met seizoensgebonden ijzige planten. Winterlandschap in zonnige dag

Vrouw in de hand smartphone met groen scherm - Video

Vrouw in handen moderne smartphone met blanco groen scherm. Vrouw met behulp van digitale gadget, terwijl het doorbrengen van vrije tijd thuis.

Vrouw ontspannen op de bank en met behulp van telefoon met leeg scherm - Video

Uitzicht vanaf de schouder van jonge vrouw met bruin haar ontspannen op de bank en met behulp van smartphone. Focus op leeg groen scherm. Begrip vrije tijd en digitaal apparaat

Achteraanzicht van meisje met videogesprek op smartphone - Video

Achteraanzicht van dame met bruin haar met videogesprek op smartphone terwijl ze op een grijze bank zit. Focus op het chroma sleutelscherm. Concept van modern apparaat

Vrouw liggend op de bank en met smartphone met leeg scherm - Video

Vrouw in denim shirt en witte broek liggend op de bank en smartphone met blanco scherm. jong meisje ontspannen thuis digitaal apparaat.

Fitness vrouw poseren in studio met yoga mat op schouders - Video

Aantrekkelijk meisje in sport outfit staande over blauwe achtergrond met yoga mat op de schouders. Fitness vrouw met blond haar glimlachen en kijken naar de camera.

Zijaanzicht van sterke dame staande in plank pose - Video

Zijaanzicht van sterke jonge dame in sportkleding staande in plank poseren tijdens de training thuis. Concept van een actieve en gezonde levensstijl.

Sterke vrouw doet crisscross oefening voor buikspieren thuis - Video

Sterke vrouw met blond haar doet aan kriskras oefeningen voor buikspieren terwijl ze op een yoga mat ligt. Jong meisje in sport outfit training thuis om gezond te blijven

Vrouw die thuis blijft en videochatchat heeft met sportcoach - Video

Achteraanzicht van een vrouw die thuis blijft en videochatten op de smartphone met een fitnessinstructeur. Jong meisje studeren hoe je lichaam en training te rekken tijdens quarantaine.

Meisje met video chat met fitness instructeur thuis - Video

Vrouw zittend op de bank en online conferentie met fitness instructeur op smartphone. Een jong meisje dat thuis goed traint. Sluiten van het telefoonscherm.

Uitzicht vanaf de achterkant van de vrouw met behulp van telefoon met groen scherm - Video

Uitzicht vanaf de rug van de vrouw met bruin haar holding smartphone met chroma toets groen scherm terwijl ontspannen op de bank. Jonge dame op zoek naar blanco scherm van digitale gadget thuis

Close-up van de vrouw in het gebruik van smartphone met leeg scherm - Video

Close-up van brunette in wit shirt ontspannen op comfortabele bank thuis en met behulp van smartphone met leeg groen scherm. Ruimte voor tekst en reclame.

Woman Searching Book in Dark Library - Video

Aantrekkelijke dame in blouse en jeans op zoek naar boeken in de bibliotheek berging, onderwijs

Dokter Collega 's die röntgenfoto' s bekijken - Video

Ervaren mannelijke arts deelt ervaring met jonge vrouwelijke collega, bespreken handen X-ray

Jonge vrouw in headset ondersteunende klant tijdens telefoongesprek - Video

Geconcentreerde vrouwelijke agent in bril en headset werken op laptop, terwijl de ondersteuning van de klant tijdens een telefoongesprek. Concept van professionele klantenservice

Vrouw aanraken met wijsvinger blanco scherm van smartphone - Video

Achteraanzicht van vrouw in casual outfit aanraken met wijsvinger blanco scherm van smartphone terwijl liggend op gezellige bank. Ruimte voor tekst en reclame.

Achteraanzicht van vrouw met videochat op smartphone - Video

Achteraanzicht van een vrouw in casual kleding liggend op de bank en het hebben van video chat op de smartphone met leeg scherm. Begrip thuiswerk op afstand.

Sterk meisje doet oefeningen voor benen op fitness bal - Video

Sterk meisje in wit t-shirt en sport leggings doen oefeningen voor benen op fitness bal. Jonge vrouw met blond haar liggend op yoga mat tijdens de training thuis.

Jonge vrouw die smartphone gebruikt om in sociale netwerken te zitten - Video

Jonge vrouw die smartphone gebruikt om nieuws van sociale netwerken te controleren terwijl ze thuis zit. Reflectie van scherm op bril, close-up.

Achteraanzicht van vrouw met telefoon met chromakey scherm - Video

Achteraanzicht van vrouw in wit shirt met smartphone met chroma toetsenbord terwijl ze op de bank zit. Begrip mensen, moderne technologie en reclame.

Close-up van vrouwelijke holding smartphone met chromakey scherm - Video

Close-up van vrouwtje met bruin haar holding smartphone met chromakey scherm tijdens het zitten op de bank. jong meisje met behulp van gadget voor ontspanning thuis.

Close-up van de man zitten aan het bureau en typen op laptop - Video

Close-up van volwassen man in zwart pak zitten aan het bureau en typen op laptop. Succesvolle zakenman werkt op de computer op prive-kantoor.

Ontwerpers kantoor werkplek - Video

Een schot van de studio van een ondersteuning van de samenwerking tussen drie jonge ontwerpers, bespreking en toelichting op de werkplek voor nacht stad behang

Achteraanzicht van een vrouw die telefoon vasthoudt en op het scherm schuift - Video

Achteraanzicht van de vrouw in casual outfit met smartphone en glijden op chroma toets groen scherm. Begrip moderne technologie en vrije tijd

Achteraanzicht van de vrouw met behulp van telefoon met leeg scherm - Video

Achteraanzicht van jonge brunette in wit shirt met behulp van telefoon met blanco scherm tijdens het zitten op de bank thuis. Ruimte voor tekst en reclame. Begrip technologie.

Vrouw in bril met reflectie van het telefoonscherm - Video

Jonge vrouw die smartphone gebruikt met reflecterende schermlampen op haar bril, close-up. Concept van sociaal netwerk en medialeven.

Close-up van partners in formele kleding handen schudden - Video

Close-up van zakenpartners in formele kleding die elkaar de hand schudden na een succesvolle ontmoeting. Begrip begroeting en samenwerking

Happy Woman under Falling Banknotes Isolated - Video

Gelukkige lachende vrouw onder vallende bankbiljetten, dromend over een rijk leven

Woman with Red Lips Posing Isolated - Video

Mooie brunette vrouw met mollige rode lippen glimlachen en poseren om camera geïsoleerd op grijze achtergrond

Natuurlijke achtergrond van besneeuwd bos met weg - Video

Natuurlijke achtergrond van besneeuwd bos met lange rechte pad. Prachtig landschap tijdens de winter. Seizoen schoonheid van de natuur.

Enthousiasme in Teamwork - Video

Een schot van de studio van een ondersteuning van de samenwerking tussen drie jonge ontwerpers, bespreking en toelichting op de werkplek voor nacht stad behang

Vrouw gebruik Tablet Pc aan zee - Video

Vrouw maakt gebruik van tablet pc lopen van de kust

Vrouw gebruik Tablet Pc aan zee - Video

Vrouw maakt gebruik van tablet pc op het strand van de kust

Vrouw gebruik Tablet Pc aan zee - Video

Vrouw maakt gebruik van tablet pc op het strand van de kust

Vrouw gebruik Tablet Pc aan zee - Video

Vrouw maakt gebruik van tablet pc op het strand van de kust

Vrouw gebruik Tablet Pc aan zee - Video

Vrouw maakt gebruik van tablet pc op het strand van de kust

Vrouw gebruik Tablet Pc aan zee - Video

Vrouw maakt gebruik van tablet pc op het strand van de kust

Vrouw gebruik Tablet Pc aan zee - Video

Vrouw maakt gebruik van tablet pc op het strand van de kust

bepaalde militaire man lopen op de zanderige weg - Video

Bepaalde militaire man lopen op de zanderige weg in camouflage

Close-up van smartphone met chroma toetsenbord in vrouwelijke hand - Video

Close-up van moderne smartphone met chroma toetsenbord dat vrouw in de hand. Waas achtergrond van het interieur. Ruimte voor tekst en reclame.

Close-up van de vrouw met behulp van laptop met groen scherm - Video

Close-up van de vrouw met bruin haar met behulp van laptop met groen scherm terwijl liggend op de bank. Begrip moderne technologie en werken op afstand

Vrouw wakker in de ochtend - Video

Mooie glimlachende vrouw liggend in bed in de ochtend en het sluiten van zonlicht met de hand, goede dag

Zwart-witte kat spelen met puzzels op witte tafel - Video

Een indoor shot van een schattig zwart-witte kat spelen met onderdelen van de puzzel op witte houten tafel

Wilde natuur van bos - Video

Overdag schot van witte bloemen en pijnbomen in bos

Arts met behulp van HUD Hologram Panel Screen - Video

Medische arts schuift hud hologramic schermen in futuristische paneel

Coronavirus Waarschuwing Hologram - Video

Medische arts staat futuristisch hologram scherm van coronavirus covid-19 toe

Woman with Makeup Brush In Front of Mirror - Video

Aantrekkelijke brunette vrouw aanbrengen gezicht poeder met make-up borstel in de voorkant van de spiegel, de voorbereiding voor de dag

Woman with Red Lips Posing Isolated - Video

Prachtige jonge vrouw met rode lippenstift aanraken van haar en poseren voor de camera, glamoureuze fotosessie

Vrouw wordt wakker hard met alarm - Video

Ongelukkige brunette dame wakker hard met wekker, verbergen onder deken

Vrouwelijke voeten in bed op ochtend licht - Video

Jonge vrouw bewegende voeten onder witte schone deken, rusten na lange dag, gezondheidszorg

Aantrekkelijk meisje op de zeekust in zonnebril - Video

Aantrekkelijk meisje op de sealine in zonnebril in zonnige dag

Aantrekkelijk meisje op de zeekust in zonnebril - Video

Aantrekkelijk meisje op de sealine in zonnebril in zonnige dag

Jongeman draagt een zonnebril - Video

Een dag breed shot van een jonge man dragen van een zonnebril wandelen in de stad

Aantrekkelijk meisje op de zeekust in zonnebril - Video

Aantrekkelijk meisje op de sealine in zonnebril in zonnige dag

Ontwerpers kantoor werkplek - Video

Een schot van de studio van een ontwerpers kantoor werkplek tabel met zwarte laptop, tablet pc en documenten op het.

Aantrekkelijk meisje op de zeekust in zonnebril - Video

Aantrekkelijk meisje op de sealine in zonnebril in zonnige dag

Aantrekkelijk meisje op de zeekust in zonnebril - Video

Aantrekkelijk meisje op de sealine in zonnebril in zonnige dag

Aantrekkelijk meisje op de zeekust in zonnebril - Video

Aantrekkelijk meisje op de sealine in zonnebril in zonnige dag

Voorjaarsbosmilieu - Video

Luchtfoto zonnige ligging in voorjaarsbos, voetpad

artsen bespreken x-ray scan - Video

Artsen bespreken X-ray scan van de wervelkolom, het ontwikkelen van behandelingsstrategie

Aantrekkelijke jongeman werken op computer in het park - Video

Een zonnige schot van de dag van een aantrekkelijke jongeman, werken op computer in het park

Meeuwen bij de zee kust beach - Video

Een schot van de dag van meeuwen vliegen over de zee kust op het strand

aantrekkelijk meisje praten via de telefoon - Video

Aantrekkelijk meisje praten via de telefoon wandelen langs het strand van de sealine

Aantrekkelijke jongeman werken op computer in het park - Video

Een zonnige schot van de dag van een aantrekkelijke jongeman, werken op computer in het park

Aantrekkelijke jongeman werken op computer in het park - Video

Een zonnige schot van de dag van een aantrekkelijke jongeman, werken op computer in het park

aantrekkelijk meisje praten via de telefoon - Video

Aantrekkelijk meisje praten via de telefoon wandelen langs het strand van de sealine

aantrekkelijk meisje praten via de telefoon - Video

Aantrekkelijk meisje praten via de telefoon wandelen langs het strand van de sealine

Vorige pagina
1-100 van 263