vitaliynykolyshyn

1-100 - 263
Ofiste elinde belgelerle bekleyen iş arkadaşlarını kapat. - Video, Çekim

Ofis merkezinde duran ve ellerinde belgeler tutan takım elbiseli kadın ve erkek şirket üyelerine yakın çekim yapın. Ortak proje hakkında istişarede bulunan iki ortak ortak.

Sporty female relaxing on floor after workout - Video, Çekim

Sporty beautiful girl with long dark hair in sport clothing and yellow sneakers relaxing on floor after trainings and listening music on mobile phone. Charming lady having break after hard exercises

Kadın spor eğitmeniyle çevrimiçi sohbet ediyor. - Video, Çekim

Spor eğitmeniyle görüntülü konuşma sırasında evde egzersiz yapması için tavsiye veren kadınların ellerini kapat. Kadın kendi evinde uzaktan antrenman yapıyor..

Close up of female manager shaking hands with male candidate - Video, Çekim

Kadın ofis müdürünün erkek adayla el sıkışması ve imzalanacak belgeler vermesi. Sorumlu patron boş yer için yeni eleman arıyor..

Ofiste laptopta çalışan kendinden emin olgun bir bayan. - Video, Çekim

Kendine güvenen, uzun saçlı, resmi kıyafetler giyen olgun bir bayan modern ofiste oturuyor ve dizüstü bilgisayarla çalışıyor. İş kadını yeni proje yapmak için bilgisayar kullanıyor

Slim girl drinking water while training on exercise bike - Video, Çekim

Beautiful slim woman with tied hair knot in black leggings and blue t-shirt drinking water during training on exercise bike. Tired young lady relaxing at home while doing regular workout.

Modern ofiste dizüstü bilgisayarda yazan odaklanmış iş kadını. - Video, Çekim

Masada oturan ve dizüstü bilgisayarda yazan göz giysisi içindeki odaklanmış iş kadını. Modern ofiste bilgisayarda çalışan resmi kıyafetli olgun bir bayan..

Olgun kadın önemli belgeleri dikkatlice okuyor. - Video, Çekim

Yetişkin bir iş kadını portresi. Sarı saçlı. Kendi ofisinde otururken önemli belgeleri dikkatlice okuyor. Resmi giysili ve gözlüklü güzel bayan yıllık iş raporlarını kontrol ediyor.

Gündelik giysiler içinde, elinde akıllı telefon olan bir kadına yaklaş. - Video, Çekim

Evdeki kanepede otururken, ellerinin arasında akıllı telefonları tutan günlük kıyafetlerle genç bir bayanı yakın çekim. Modern teknoloji ve yaşam tarzı kavramı.

Ofiste elinde belgelerle bekleyen bir grup iş adamı. - Video, Çekim

Resmi kıyafet ve gözlüklü iki iş adamından oluşan bir grup modern ofiste ayrı ayrı duruyor, ellerinde belgeler ve toplantı için hazırlanıyorlar. Takım çalışması kavramı

Depressed man visiting skillful psychologist - Video, Çekim

Psikolog muayenehanesinde gri kanepeye uzanmış sakallı, olgun bir hastanın duygularını acı ve hüsranla paylaşması. Depresyondaki adam zor zamanlarda yetenekli doktoru ziyaret ediyor..

Evde bilgisayarla çalışan kulaklıklı çekici bir kadın. - Video, Çekim

Evde dizüstü bilgisayarla çalışan ve kulaklık takan kahverengi saçlı çekici bir genç kız. Konsantre olmuş bir kız, kendi dairesindeki uzaktan çalışma sırasında çanta koltuğunda oturuyor..

Evde antrenman yaparken ara veren güzel bir kız. - Video, Çekim

Gri ekin bluzlu, taytlı, yoga minderinde bacak bacak üstüne atmış ve su içen güzel bir fitness kızı. Yorgun kadın evde antrenman yaparken mola veriyor..

Kadın akıllı telefondan koruyucu maskeyle ilgili video izliyor. - Video, Çekim

Yetişkin bir kadının evde oturup akıllı telefondan koruyucu maskeyi ne kadar düzgün taktığına dair video talimatları izlemesinin görüntüsü. Virüsten korunma ve uzman doktordan tavsiye.

Ofiste birlikte çalışan iki iş adamının en iyi görüntüsü. - Video, Çekim

İki iş adamının resmi giysiler içinde dizüstü bilgisayarları, belgeleri ve hesap makineleriyle birlikte çalışmalarının en üst görüntüsü. Ofiste oturan erkek ve bayan meslektaşlara yakın durun..

Akıllı telefondan çevrimiçi konuşan bir kadının arka plan görüntüsü - Video, Çekim

Kot gömlekli bir kadının internette akıllı telefondaki konuşması sırasında koltukta dinlenmesi. Krom anahtar ekranı, metin için boşluk. Modern teknoloji kavramı

Akıllı telefonun boş ekranında işaret parmağıyla kayan kadın. - Video, Çekim

Kahverengi saçlı, kanepede uzanmış ve işaret parmağıyla boş ekranda sallanan kadının arka plan görüntüsü. Genç kız boş zamanlarını evde geçirip dijital cihaz kullanıyor..

Videodaki arkadaşlarıyla sohbet eden kulaklıklı gülen kız. - Video, Çekim

Bilgisayarda video görüşmesi sırasında kulaklıkla arkadaşlarıyla sohbet eden güzel bir kız. Koyu saçlı, yerde dinlenen ve modern aletler kullanan bir kadın..

Krom ekran ile telefonda görüntülü konuşma yapan kız - Video, Çekim

Kumral bir kadının elinde yeşil ekranlı akıllı bir telefonla video görüşmesiyle konuşurken görüntüsü. Günlük giysiler içinde genç bir kadın evde online sohbet ediyor..

Kadın, krom ekran ile dizüstü bilgisayarda görüntülü sohbet yapıyor - Video, Çekim

Kahverengi saçlı kadın krom ekranlı bilgisayarda görüntülü konuşma yapıyor. Genç bayan evdeki çevrimiçi konuşma için dijital aygıt kullanıyor.

Bir kadının iş arkadaşıyla görüntülü konuşma görüntüsü - Video, Çekim

Genç bir kızın evde oturup iş arkadaşıyla akıllı telefondan görüntülü konuşma yapması. Karantina sırasında bir kadın adamla çevrimiçi konuşuyor. Telefon ekranına odaklan.

Evde dinlenirken kulaklıkla müzik dinleyen bir kadın - Video, Çekim

Spor elbiseli güzel bir kadın yoga minderinde dinleniyor ve kulaklıkla müzik dinliyor. Saçı düğümlü genç bayan evde egzersiz arasında mola veriyor..

Akıllı telefonun krom anahtar ekranına bakan kıza yaklaş - Video, Çekim

Ev kıyafetleri içinde, rahat bir kanepede dinlenirken yeşil renkli akıllı telefonun ekranına bakan genç bir kız. Dijital cihaz, insanlar ve reklam kavramı.

Evdeki video görüşmesi için akıllı telefon kullanan kadın - Video, Çekim

Kahverengi saçlı genç bir bayanın gri koltukta otururken telefonuyla görüntülü konuşması. Aile içi kıyafet giymiş bir kadın internette sohbet ediyor..

Sıradan kıyafetli bir kadın akıllı telefonuyla kanepede yatıyor. - Video, Çekim

Evde dinlenen ve elinde krom ekranlı akıllı telefon tutan genç bayanın arka görüntüsü. Sıradan kıyafetli bir kadın elinde dijital aletle kanepeye uzanıyor..

Kanepede uzanan ve elinde akıllı telefon tutan kıza yakın dur. - Video, Çekim

Gri kanepede uzanan ve elinde krom ekran olan bir kız resmi. Ev elbiseli bir kadın boş zamanlarında evde dinleniyor..

Akıllı telefonun krom anahtar ekranına tıklayan genç bir kadın. - Video, Çekim

Kanepede oturan, elinde akıllı telefon tutan ve krom ekranı tıklatan gündelik kıyafetli genç bir kadın. İnsan kavramı, teknoloji ve reklam.

Bilgisayarda görüntülü sohbet sırasında neşeli kız konuşuyor. - Video, Çekim

Siyah saçlı neşeli genç bayan kameraya bakıyor ve görüntülü konuşma sırasında dizüstü bilgisayarda konuşuyor, birinci şahıs görüşü. Uzaktan öğrenim ve eğitim kavramı.

Evde akıllı telefondan görüntülü konuşma yapan genç bir kadın. - Video, Çekim

Yurt içi kıyafetlerini giymiş genç bir kadın evde otururken akıllı telefondan görüntülü konuşma yapıyor. İzolasyon ve modern teknoloji kavramı

Spor salonundaki kadın yoga minderine uzanıyor. - Video, Çekim

Spor elbiseli çekici bir genç kız evde antrenman yaparken vücudunu yoga minderinde esnetiyor. Spor salonundaki sarışın kadın düzenli olarak oturma odasında çalışıyor..

Spor salonundaki spor yapan kız evde bacak esnetiyor. - Video, Çekim

Kulaklıklı, yoga minderinde uzanan ve evdeki antrenmandan sonra bacaklarını esneten genç fitness kızı. Aktif ve sağlıklı yaşam tarzı kavramı.

Spor koçu görüntülü konuşma sırasında spor eğitimi veriyor - Video, Çekim

Bayan spor koçu müşteriye spor eğitimi veriyor. Akıllı telefondaki görüntülü konuşma sırasında evde kalıyor. Telefon ekranını kapat. Uzaktan eğitim kavramı.

Happy Woman under Falling Banknotes Isolated - Video, Çekim

Çekici, gülümseyen kadın, düşen dolarların altında duruyor ve gülüyor, piyango kazanıyor.

Kış ormanlarında çam ağaçları güzel karlar altında - Video, Çekim

Soğuk bir günde ormandaki güzel çam ağaçları. Mevsimlik donuk bitkilerle birlikte doğal arka plan. Güneşli günde kış manzarası

Elinde yeşil ekranlı akıllı telefonu tutan kadın. - Video, Çekim

Elinde boş yeşil ekranlı modern akıllı telefonu tutan bir kadın. Evde boş zaman geçirirken dijital cihaz kullanan bir kadın.

Kanepede dinlenen ve boş ekranlı telefon kullanan bir kadın. - Video, Çekim

Kanepede dinlenen ve akıllı telefon kullanan kahverengi saçlı genç bir kadının omzundan bir görüntü. Boş yeşil ekrana odaklan. Boş zaman ve dijital aygıt kavramı

Akıllı telefondan görüntülü arama yapan bir kızın arka planı - Video, Çekim

Kahverengi saçlı bir bayanın gri koltukta otururken telefonuyla görüntülü konuşması. Krom anahtar ekranına odaklan. Modern aygıt kavramı

Kanepede uzanan ve elinde boş ekranlı akıllı telefon tutan bir kadın. - Video, Çekim

Kot gömlekli ve beyaz pantolonlu bir kadın kanepede uzanıyor ve elinde boş ekranlı akıllı telefon tutuyor. Genç kız evde dijital cihazda dinleniyor.

Stüdyoda omuzlarında yoga minderiyle poz veren kadın. - Video, Çekim

Mavi arka planda, omuzlarında yoga minderiyle duran spor kıyafetli çekici kız. Sarı saçlı, gülümseyen ve kameraya bakan fitness kadını..

Tahta duruşunda duran güçlü kadının yan görünüşü - Video, Çekim

Spor elbiseli güçlü genç bayanın evde egzersiz yaparken tahta duruşu. Aktif ve sağlıklı yaşam tarzı kavramı.

Güçlü kadın evde karın kasları için çapraz egzersiz yapıyor. - Video, Çekim

Yoga minderinde yatarken karın kasları için çapraz egzersiz yapan sarı saçlı güçlü bir kadın. Spor kıyafetli genç kız evde sağlıklı kalmak için antrenman yapıyor.

Kadın evde kalıyor ve spor koçuyla görüntülü konuşma yapıyor. - Video, Çekim

Kadının evde kalıp fitness eğitmeniyle telefonda görüntülü konuşma yapması. Karantina sırasında vücut esnetme ve egzersiz eğitimi alan genç bir kız..

Evde beden eğitimi öğretmeniyle görüntülü konuşma yapan bir kız. - Video, Çekim

Kanepede oturan bir kadın ve akıllı telefondan fitness eğitmeniyle online konferans yapıyor. Genç kız evde nasıl idman yapılacağını öğreniyor. Telefon ekranını kapat.

Yeşil ekranlı telefon kullanan bir kadının arkasından görünüm - Video, Çekim

Kanepede dinlenirken kahverengi saçlı, elinde krom anahtar yeşil ekranlı akıllı telefon tutan bir kadının görüntüsü. Evdeki boş dijital cihaza bakan genç bayan.

Boş ekranlı akıllı telefon kullanan kadını kapat - Video, Çekim

Beyaz tişörtlü esmerin evdeki rahat koltukta dinlenmesini ve boş yeşil ekranlı akıllı telefon kullanmasını. Metin ve reklam için boşluk.

Woman Searching Book in Dark Library - Video, Çekim

Kütüphane deposundaki kitaplara bakan bluzlu ve kot pantolonlu çekici bayan, eğitim.

Doctor Colleagues Looking at X-ray - Video, Çekim

Experienced male doctor sharing experience with young female colleague, discussing hands X-ray

Telefon görüşmesi sırasında kulaklık takmış genç bir kadın müşteriyi destekliyor - Video, Çekim

Gözlüklü ve kulaklıklı kadın ajan telefonda müşteriye destek olurken dizüstü bilgisayarda çalışıyor. Profesyonel müşteri hizmetleri kavramı

Kadın işaret parmağıyla dokunuyor. Akıllı telefonun boş ekranı. - Video, Çekim

Rahat bir kanepede uzanırken işaret parmağındaki boş akıllı telefon ekranına dokunan sıradan kıyafetli bir kadının arka görüntüsü. Metin ve reklam için boşluk.

Akıllı telefondan görüntülü konuşma yapan kadının arka planı - Video, Çekim

Kanepede uzanmış, boş ekranlı akıllı telefondan görüntülü konuşma yapan gündelik elbiseli bir kadın. Evde uzaktan çalışma kavramı.

Güçlü kız fitness topunda bacak egzersizi yapıyor. - Video, Çekim

Beyaz tişörtlü ve spor taytlı güçlü kız fitness topunda bacak egzersizi yapıyor. Evde antrenman yaparken yoga minderinde yatan sarı saçlı genç bir kadın..

Sosyal ağlarda oturmak için akıllı telefon kullanan genç bir kadın. - Video, Çekim

Genç bir kadın evde otururken sosyal ağlardan haberleri kontrol etmek için akıllı telefon kullanıyor. Gözlüklerdeki ekranın yansıması, kapat.

Kromakey ekranlı telefonu tutan kadının arka planı - Video, Çekim

Kanepede otururken elinde krom ekran akıllı telefon tutan beyaz gömlekli bir kadın. İnsanlar kavramı, modern teknoloji ve reklam..

Kromakey ekranlı akıllı telefonu tutan kadını kapat - Video, Çekim

Kanepede otururken elinde krom ekran ile akıllı telefon tutan kahverengi saçlı bir kadın. Evde rahatlamak için alet kullanan genç bir kız..

Masada oturan ve dizüstü bilgisayarda yazan adama yaklaş. - Video, Çekim

Siyah takım elbiseli olgun bir adamın masada oturup dizüstü bilgisayarda yazmasına yakın çekim. Başarılı iş adamı özel ofiste bilgisayarla çalışıyor..

Tasarımcı ofis işyeri - Video, Çekim

Üç genç tasarımcılar, tartışma ve çalışma alanı'nı daha önce gece şehir duvar kağıdı üzerinde açıklama arasında bir takım çalışması desteği bir stüdyo çekim

Telefona sarılan ve ekranda kayan kadının arka planı - Video, Çekim

Normal kıyafetli, elinde akıllı telefon olan ve krom anahtar yeşil ekranda kayan bir kadın. Modern teknoloji ve boş zaman kavramı

Boş ekranlı telefon kullanan kadının arka planı - Video, Çekim

Beyaz tişörtlü genç esmerin evde kanepede otururken boş ekranlı telefonu kullanışının arka planı. Mesaj ve reklam için yer var. Teknoloji kavramı.

Telefon ekranının yansıması olan gözlüklü kadın. - Video, Çekim

Gözlüklerinde yansıma olan akıllı telefon kullanan genç bir kadın, kapat. Sosyal ağ ve medya hayatı kavramı.

Resmi giysiler içinde el sıkışan eşlere yakın durun. - Video, Çekim

Başarılı bir toplantıdan sonra resmi giyinmiş iş ortaklarının el sıkışması. Selamlama ve işbirliği kavramı

Happy Woman under Falling Banknotes Isolated - Video, Çekim

Düşen banknotların altında durup zengin hayatı düşleyen mutlu bir kadın.

Woman with Red Lips Posing Isolated - Video, Çekim

Güzel esmer, dolgun kırmızı dudaklı, gülümseyen ve gri arka planda kameraya poz veren bir kadın.

Yollu karlı ormanın doğal arka planı - Video, Çekim

Uzun düz yolu olan karlı ormanın doğal arka planı. Kış zamanı manzara çok güzeldir. Doğanın mevsimsel güzelliği.

Coşku içinde ekip çalışması - Video, Çekim

Üç genç tasarımcılar, tartışma ve çalışma alanı'nı daha önce gece şehir duvar kağıdı üzerinde açıklama arasında bir takım çalışması desteği bir stüdyo çekim

Kadın kullanır Tablet Pc deniz kenarında - Video, Çekim

Kadın deniz yürüme tablet pc kullanır

Kadın kullanır Tablet Pc deniz kenarında - Video, Çekim

Kadın tablet pc sahil sahilde kullanır.

Kadın kullanır Tablet Pc deniz kenarında - Video, Çekim

Kadın tablet pc sahil sahilde kullanır.

Kadın kullanır Tablet Pc deniz kenarında - Video, Çekim

Kadın tablet pc sahil sahilde kullanır.

Kadın kullanır Tablet Pc deniz kenarında - Video, Çekim

Kadın tablet pc sahil sahilde kullanır.

Kadın kullanır Tablet Pc deniz kenarında - Video, Çekim

Kadın tablet pc sahil sahilde kullanır.

Kadın kullanır Tablet Pc deniz kenarında - Video, Çekim

Kadın tablet pc sahil sahilde kullanır.

Bazı asker kumlu yollarda yürümek - Video, Çekim

Bazı askeri adam yürümek kamuflaj kumlu de yol

Kadın elinde krom anahtar ekranı olan akıllı telefonu kapat - Video, Çekim

Şu kadını elinde tutan krom anahtar ekranlı modern akıllı telefonu kapat. İç mekanın bulanık arkaplanı. Metin ve reklam için boşluk.

Yeşil ekranlı dizüstü bilgisayar kullanan kadını kapat - Video, Çekim

Kanepede yatarken yeşil ekranlı dizüstü bilgisayar kullanan kahverengi saçlı bir kadın. Modern teknoloji kavramı ve mesafe üzerine çalışma

Sabah uyanan kadın - Video, Çekim

Güzel, gülümseyen bir kadın sabah yatağında uzanıyor ve güneş ışığını eliyle kapatıyor, iyi günler.

Beyaz masaya bulmacalar ile oynayan siyah ve beyaz kedi - Video, Çekim

Beyaz tahta masada bulmaca parçaları ile oynayan sevimli siyah ve beyaz kedi kapalı bir kadeh

Vahşi doğa orman - Video, Çekim

Beyaz çiçek ve çam ormanı içinde gündüz atış

HUD Hologram Paneli Kullanılıyor - Video, Çekim

Tıp doktoru, hud hologramik ekranlarını gelecekteki panele kaydırıyor.

Coronavirus Uyarı Hologramı - Video, Çekim

Tıp doktoru Coronavirus covid-19 'un gelecekteki hologram ekranını etkinleştirdi

Woman with Makeup Brush In Front of Mirror - Video, Çekim

Çekici esmer kadın makyaj fırçasıyla aynanın karşısına geçip güne hazırlanıyor.

Woman with Red Lips Posing Isolated - Video, Çekim

Kırmızı rujlu, saçlarına dokunan ve kameraya poz veren genç ve güzel bir kadın.

Alarmla Zor Uyanan Kadın - Video, Çekim

Mutsuz esmer kadın, çalar saatle uyanır, battaniyenin altında saklanır.

Sabah Işığında Yatakta Kadın Ayakları - Video, Çekim

Beyaz temiz battaniyenin altında ayaklarını hareket ettiren genç bir kadın, uzun bir günün ardından dinleniyor, sağlık hizmetleri

Çekici kız sahil güneş gözlüğü - Video, Çekim

Güneşli bir gün içinde güneş gözlüğü sealine çekici kız

Çekici kız sahil güneş gözlüğü - Video, Çekim

Güneşli bir gün içinde güneş gözlüğü sealine çekici kız

Güneş gözlüğü takan genç adam. - Video, Çekim

Şehirde yürüyüş güneş gözlüğü takmış genç bir adam bir gün geniş vurdu

Çekici kız sahil güneş gözlüğü - Video, Çekim

Güneşli bir gün içinde güneş gözlüğü sealine çekici kız

Tasarımcı ofis işyeri - Video, Çekim

Tasarımcılar ofis işyeri Masası siyah dizüstü bilgisayar, tablet pc ve bu belgeleri bir stüdyo çekim.

Çekici kız sahil güneş gözlüğü - Video, Çekim

Güneşli bir gün içinde güneş gözlüğü sealine çekici kız

Çekici kız sahil güneş gözlüğü - Video, Çekim

Güneşli bir gün içinde güneş gözlüğü sealine çekici kız

Çekici kız sahil güneş gözlüğü - Video, Çekim

Güneşli bir gün içinde güneş gözlüğü sealine çekici kız

Bahar Ormanı Ortamı - Video, Çekim

Bahar ormanı ve patikada hava güneşli bir yer.

x-ışını tartışmak doktorlar inceden inceye gözden geçirmek - Video, Çekim

Doctors discussing X-ray scan of spine, developing treatment strategy

Parkta bilgisayarda çalışan genç çekici adam - Video, Çekim

Parkta bilgisayarda çalışan bir çekici genç bir gün güneşli çekim

Deniz kıyı şeridi sahil martı - Video, Çekim

Sahilde deniz kıyı şeridi üzerinde uçan martıları bir gün çekim

çekici kız telefonla konuşuyor - Video, Çekim

Çekici kız sealine vasıl belgili tanımlık kıyı boyunca yürüyüş telefonla konuşuyor

Parkta bilgisayarda çalışan genç çekici adam - Video, Çekim

Parkta bilgisayarda çalışan bir çekici genç bir gün güneşli çekim

Parkta bilgisayarda çalışan genç çekici adam - Video, Çekim

Parkta bilgisayarda çalışan bir çekici genç bir gün güneşli çekim

çekici kız telefonla konuşuyor - Video, Çekim

Çekici kız sealine vasıl belgili tanımlık kıyı boyunca yürüyüş telefonla konuşuyor

çekici kız telefonla konuşuyor - Video, Çekim

Çekici kız sealine vasıl belgili tanımlık kıyı boyunca yürüyüş telefonla konuşuyor

Sonraki Sayfa
1-100 - 263