vitaliynykolyshyn

1-100 z 263
Detailní záběr kolegů stojících s dokumenty v kanceláři - Záběry, video

Detailní záběr členů mužské a ženské společnosti v obchodním obleku stojící v kancelářském centru a držící dokumenty. Dva partneři konzultující společný projekt.

Sportovní žena relaxace na podlaze po cvičení - Záběry, video

Sportovní krásná dívka s dlouhými tmavými vlasy ve sportovním oblečení a žluté tenisky relaxaci na podlaze po tréninku a poslechu hudby na mobilním telefonu. Okouzlující dáma s přestávkou po tvrdých cvičení

Žena, která vede online rozhovor se sportovním instruktorem - Záběry, video

Detailní záběr ženských rukou držící smartphone během video chatu s instruktorem sportu, který dává rady pro cvičení doma. Žena cvičení na dálku ve vlastním bytě.

Close up of female manager shaking hands with male candidate - Záběry, video

Detailní záběr ženského kancelářského manažera, jak si potřásá rukou s kandidátem a dává dokumenty k podpisu. Odpovědný šéf najmout nového zaměstnance na volné pracovní místo.

Sebevědomá zralá dáma pracující na notebooku v kanceláři - Záběry, video

Sebevědomá zralá dáma s dlouhými vlasy ve formálním oblečení sedí v moderní kanceláři a pracuje na notebooku. Podnikatelka používající počítač pro vytváření nového projektu

Štíhlá dívka pitná voda při tréninku na kole - Záběry, video

Krásná štíhlá žena s uvázanými vlasy v černých kamaších a modrým tričkem pitná voda při tréninku na cvičném kole. Unavená mladá dáma relaxovat doma při pravidelném cvičení.

Zaměřeno obchodní žena psaní na notebook v moderní kanceláři - Záběry, video

Zaostřená obchodnice v brýlích sedí u stolu a píše na notebook. Starší dáma ve formálním oblečení pracuje na počítači v moderní kanceláři.

Starší žena pečlivě čte důležitý dokument - Záběry, video

Portrét dospělé podnikatelky s blond vlasy pečlivě číst důležitý dokument, zatímco sedí ve vlastní kanceláři. Krásná dáma ve formálních šatech a brýlích kontroluje výroční zprávu v práci

Detailní záběr ženy v ležérní oblečení drží smartphone - Záběry, video

Detailní záběr mladé ženy v neformálním oblečení drží smartphone v rukou, zatímco sedí na gauči doma. Koncept moderní technologie a životního stylu.

Skupina podnikatelů, kteří stojí v úřadu s dokumenty - Záběry, video

Skupina dvou podnikatelů ve formálním oblečení a brýlích stojí samostatně v moderní kanceláři, drží dokumenty a připravuje se na setkání. Koncepce týmové práce

Depressed man visiting skillful psychologist - Záběry, video

Detailní záběr vousatého dospělého pacienta ležícího na šedé pohovce v kanceláři psychologa a sdílejícího své emoce se vší bolestí a frustrací. Deprese muž navštíví zručný lékař v těžkých časech.

Atraktivní žena ve sluchátkách pracuje z domova na notebooku - Záběry, video

Atraktivní mladá dívka s hnědými vlasy pracuje z domova na notebooku a pomocí headset pro on-line konference. Soustředěná dívka sedí v taškovém křesle během vzdálené práce ve vlastním bytě.

Krásná dívka s přestávkou během tréninku doma - Záběry, video

Krásná fitness dívka v šedé střeše a kamaše se zkříženýma nohama na podložce z jógy a pitnou vodou. Unavená žena si dává pauzu během tréninku doma.

Žena sleduje video na smartphonu o ochranné masce - Záběry, video

Pohled zezadu dospělé ženy sedící doma a sledující video instrukce na smartphonu o tom, jak správně nosit ochrannou masku. Ochrana před virem a doporučení kompetentního lékaře.

Pohled shora na dva podnikatele pracující společně v kanceláři - Záběry, video

Horní pohled na dva podnikatele ve formálním oblečení, kteří pracují společně za stolem s notebookem, dokumenty a kalkulačkou. Detailní záběr mužských a ženských kolegů sedících v kanceláři.

Zadní pohled ženy s online konverzace na smartphone - Záběry, video

Zadní pohled na ženu v džínové košili relaxující na gauči během on-line konverzace na smartphone. Obrazovka klávesy Chroma, prostor pro text. Koncept moderní technologie

Žena s ukazováčkem na prázdné obrazovce smartphonu - Záběry, video

Zadní pohled na ženu s hnědými vlasy ležící na gauči a šlehající ukazováčkem na prázdné obrazovce. Mladá dívka tráví volný čas doma a pomocí digitálního zařízení.

Usmívající se dívka ve sluchátkách chatování s přáteli během videohovoru - Záběry, video

Usmívající se krásná dívka ve sluchátkách chatování s přáteli během videohovoru na notebooku. Žena s tmavými vlasy relaxaci na podlaze a pomocí moderních zařízení.

Girl having video call on phone with chroma key screen - Záběry, video

Pohled zezadu bruneta žena drží smartphone se zelenou obrazovkou, zatímco mluví prostřednictvím videohovoru. Mladá žena v ležérní oblečení s on-line konverzace doma.

Žena má video chat na notebooku s obrazovkou chroma klávesy - Záběry, video

Žena s hnědými vlasy v ležérní oblečení, které mají video chat na notebooku s chroma klávesnice obrazovce. Mladá dáma používající digitální zařízení pro online konverzaci doma.

Zadní pohled ženy, která má video chat se spolupracovníkem - Záběry, video

Zadní pohled mladé dívky sedí doma a mají video chat s kolegyní na smartphonu. Žena mluví s mužem online během karantény. Zaměření na obrazovku telefonu.

Žena poslech hudby na sluchátka při relaxaci doma - Záběry, video

Krásná žena ve sportovním oblečení relaxuje na podložce jógy a poslouchá hudbu na sluchátkách. Mladá dáma s vlasy uzel přičemž pauzu mezi cvičeními doma.

Detailní záběr dívky při pohledu na obrazovku chroma klávesy smartphone - Záběry, video

Detailní záběr mladé dívky v domácím oblečení při pohledu na zelenou chroma klíčovou obrazovku smartphonu při relaxaci na útulné pohovce. Koncepce digitálního zařízení, osob a reklam.

Žena používající smartphone pro videohovor doma - Záběry, video

Zadní pohled na mladou dámu s hnědými vlasy, která má videohovor na smartphonu, zatímco sedí na šedém gauči. Žena v domácím oblečení s on-line konverzace.

Žena v ležérní oblečení ležící na gauči s chytrým telefonem - Záběry, video

Pohled zezadu mladé dámy odpočívající doma a držící smartphone s chroma klíčovou obrazovkou. Žena v ležérní oblečení ležící na gauči s digitální gadget.

Detailní záběr dívky ležící na gauči a držení smartphone - Záběry, video

Detailní záběr dívky ležící na šedé pohovce a držící telefon s chroma klíčovou obrazovkou. Žena v domácím oblečení relaxace doma ve volném čase.

Mladá žena klepání na obrazovce chroma klávesnice smartphonu - Záběry, video

Mladá žena v neformálním oblečení, sedící na gauči, držící smartphone a ťukající na obrazovku s barevným klíčem. Koncepce lidí, technologie a reklama.

Veselá dívka mluví během video chatu na notebooku - Záběry, video

Veselá mladá dáma s tmavými vlasy dívá do kamery a mluví během video chatu na notebooku, první osoba pohled. Koncept dálkového studia a vzdělávání.

Mladá žena má video chat na smartphone doma - Záběry, video

Mladá žena oblečená v domácím oblečení s video chat na smartphone zatímco sedí doma. Koncept izolace a moderní technologie

Fitness žena protahování tělo na podložce jógy - Záběry, video

Atraktivní mladá dívka ve sportovním oblečení protahování těla na podložce jógy při tréninku doma. Fitness žena s blond vlasy cvičení pravidelně v obývacím pokoji.

Fitness dívka protahování nohy po cvičení doma - Záběry, video

Boční pohled na mladou fitness dívku ve sluchátkách ležící na podložce jógy a protahování nohou po cvičení doma. Koncepce aktivního a zdravého životního stylu.

Sportovní trenér dává fitness instrukce během video chatu - Záběry, video

Žena sportovní trenér dává fitness instrukce pro klienta, že pobyt doma, během video chatu na smartphone. Zavřít obrazovku telefonu. Koncepce dálkového tréninku.

Happy Woman under Falling Banknotes Isolated - Záběry, video

Atraktivní usmívající se žena stojící pod padajícími dolarovými bankovkami a smějící se, vyhrávající loterie

Krásné sněhem pokryté borovice v zimním lese - Záběry, video

Krásný sníh pokryl borovice v lese během chladného dne. Přírodní zázemí se sezónními mrazivými rostlinami. Zimní krajina za slunečného dne

Žena drží v ruce smartphone se zelenou obrazovkou - Záběry, video

Žena drží v ruce moderní smartphone s prázdnou zelenou obrazovkou. Žena pomocí digitální gadget při trávení volného času doma.

Žena relaxace na gauči a pomocí telefonu s prázdnou obrazovkou - Záběry, video

Pohled z ramene mladé ženy s hnědými vlasy relaxaci na gauči a pomocí smartphonu. Zaměřte se na prázdnou zelenou obrazovku. Koncepce volného času a digitálního zařízení

Zadní pohled na dívku s videohovorem na smartphonu - Záběry, video

Zadní pohled na dámu s hnědými vlasy s videohovory na smartphonu při sezení na šedém gauči. Soustřeď se na obrazovku chromatické klávesy. Koncept moderního zařízení

Žena ležící na pohovce a držící smartphone s prázdnou obrazovkou - Záběry, video

Žena v džínové košili a bílých kalhotách ležící na gauči a držící smartphone s prázdnou obrazovkou. Mladá dívka relaxační doma digitální zařízení.

Fitness žena pózující ve studiu s jóga podložkou na ramenou - Záběry, video

Atraktivní dívka ve sportovním oblečení stojící nad modrým pozadím s jóga podložkou na ramenou. Fitness žena s blond vlasy s úsměvem a při pohledu do kamery.

Boční pohled na silnou dámu stojící v póze prken - Záběry, video

Boční pohled na silnou mladou dámu ve sportovním oblečení stojící na prkně pózovat při cvičení doma. Koncepce aktivního a zdravého životního stylu.

Silná žena dělá cross scross cvičení pro břišní doma - Záběry, video

Silná žena s blond vlasy dělá křížové cvičení pro břišní svaly, zatímco leží na podložce jógy. Mladá dívka ve sportovním oblečení školení doma zůstat zdravý

Žena zůstává doma a má video chat s trenérem sportu - Záběry, video

Zadní pohled na ženu, která zůstává doma a má video chat na smartphonu s fitness instruktorem. Mladá dívka studuje, jak se protáhnout tělo a cvičení během karantény.

Girl having video chat with fitness instructor at home - Záběry, video

Žena sedí na gauči a má online konferenci s instruktorem fitness na smartphonu. Mladá dívka studuje, jak správně cvičit doma. Zavřít obrazovku telefonu.

Pohled zezadu ženy pomocí telefonu se zelenou obrazovkou - Záběry, video

Pohled zezadu ženy s hnědými vlasy drží smartphone s barevným klíčem zelené obrazovce při relaxaci na gauči. Mladá dáma při pohledu na prázdné obrazovce digitální gadget doma

Detail ženy v používání smartphonu s prázdnou obrazovkou - Záběry, video

Detailní záběr brunetky v bílé košili relaxaci na pohodlném gauči doma a pomocí smartphonu s prázdnou zelenou obrazovkou. Prostor pro text a inzerci.

Woman Searching Book in Dark Library - Záběry, video

Atraktivní dáma v blůze a džínách prohlížení knih v knihovně skladu, vzdělávání

Kolegové doktorů se dívají na rentgen - Záběry, video

Zkušený lékař sdílet zkušenosti s mladou kolegyní, diskutovat ruce X-ray

Mladá žena ve sluchátkách podporující klienta během telefonního hovoru - Záběry, video

Soustředěný ženský agent v brýlích a sluchátkách pracující na notebooku při podpoře klienta během telefonátu. Koncept profesionálního zákaznického servisu

Žena dotýká s ukazováčkem prázdné obrazovky smartphonu - Záběry, video

Zadní pohled na ženu v neformálním oblečení dotýkající se ukazováčkem prázdné obrazovky smartphonu při ležení na útulné pohovce. Prostor pro text a inzerci.

Zadní pohled ženy, která má video chat na smartphonu - Záběry, video

Zadní pohled na ženu v neformálním oblečení ležící na gauči a mající video chat na smartphonu s prázdnou obrazovkou. Koncept odlehlé práce doma.

Silná dívka dělá cvičení pro nohy na fitness míč - Záběry, video

Silná dívka v bílém tričku a sportovních kamaších dělá cvičení pro nohy na fitness míčku. Mladá žena s blond vlasy ležící na podložce jógy při tréninku doma.

Mladá žena používající smartphone pro sezení na sociálních sítích - Záběry, video

Mladá žena používá smartphone pro kontrolu zpráv ze sociálních sítí, zatímco sedí doma. Reflexe obrazovky na brýlích, zblízka.

Zadní pohled ženy držící telefon s chromakey obrazovkou - Záběry, video

Zadní pohled na ženu v bílé košili držící smartphone s chroma klíčovou obrazovkou, zatímco sedí na gauči. Koncepce lidí, moderní technologie a reklama.

Close up of female holding smartphone with chromakey screen - Záběry, video

Detailní záběr ženy s hnědými vlasy drží smartphone s chromakey obrazovku při sezení na gauči. Mladá dívka pomocí gadget pro relaxaci doma.

Detailní záběr muže sedícího za stolem a píšícího na notebooku - Záběry, video

Detailní záběr dospělého muže v černém obleku sedícího za stolem a píšícího na notebooku. Úspěšný podnikatel pracující na počítači v soukromé kanceláři.

Designers Office Workplace - Záběry, video

A studio shot of a teamwork support between three young designers, discussion and explanation on the workplace before night city wallpaper

Zadní pohled ženy držící telefon a klouzající na obrazovce - Záběry, video

Zadní pohled na ženu v neformálním oblečení držící smartphone a klouzající na zelené obrazovce chroma key. Koncept moderní technologie a volného času

Zadní pohled ženy pomocí telefonu s prázdnou obrazovkou - Záběry, video

Zadní pohled na mladé brunetky v bílé košili pomocí telefonu s prázdnou obrazovkou při sezení na gauči doma. Prostor pro text a inzerci. Koncept technologie.

Žena v brýlích s odrazem obrazovky telefonu - Záběry, video

Mladá žena používající smartphone s reflektory na brýlích, zblízka. Koncept sociální sítě a mediálního života.

Detailní záběr partnerů ve formálním oblečení třesoucí se ruce - Záběry, video

Detailní záběr obchodních partnerů ve formálním oblečení potřást si rukou po úspěšném setkání. Koncepce pozdravů a spolupráce

Happy Woman under Falling Banknotes Isolated - Záběry, video

Šťastná smějící se žena, která stojí pod padajícími bankovkami a sní o bohatém životě

Woman with Red Lips Posing Isolated - Záběry, video

Hezká brunetka žena s baculatými červenými rty s úsměvem a pózování na kameru izolované na šedém pozadí

Přírodní zázemí zasněženého lesa se silnicí - Záběry, video

Přírodní zázemí zasněženého lesa s dlouhou rovnou cestou. Krásná krajina v zimním období. Sezónní krása přírody.

Enthusiasm in Teamwork - Záběry, video

A studio shot of a teamwork support between three young designers, discussion and explanation on the workplace before night city wallpaper

Žena používá Tablet Pc u moře - Záběry, video

Žena používá počítač tablet pc, chůze u moře

Žena používá Tablet Pc u moře - Záběry, video

Žena používá počítač tablet pc na pláži u moře

Žena používá Tablet Pc u moře - Záběry, video

Žena používá počítač tablet pc na pláži u moře

Žena používá Tablet Pc u moře - Záběry, video

Žena používá počítač tablet pc na pláži u moře

Žena používá Tablet Pc u moře - Záběry, video

Žena používá počítač tablet pc na pláži u moře

Žena používá Tablet Pc u moře - Záběry, video

Žena používá počítač tablet pc na pláži u moře

Žena používá Tablet Pc u moře - Záběry, video

Žena používá počítač tablet pc na pláži u moře

některé vojenské muž chodit po písčité cestě - Záběry, video

Některé vojenské muž chodit po písčité cestě v maskování

Zavřít smartphone s displejem chroma klávesnice v ženské ruce - Záběry, video

Detailní záběr na moderní smartphone s chroma klíčovou obrazovkou, která drží ženu v ruce. Rozmazané pozadí domácího interiéru. Prostor pro text a inzerci.

Detailní záběr ženy pomocí notebooku se zelenou obrazovkou - Záběry, video

Detailní záběr ženy s hnědými vlasy pomocí notebooku se zelenou obrazovkou při ležení na gauči. Koncepce moderní technologie a práce na dálku

Žena se ráno probouzí - Záběry, video

Krásná usměvavá žena ležící ráno v posteli a zavírající slunce rukou, dobrý den

Černá a bílá kočka si hraje s hádanky na bílém stole - Záběry, video

Vnitřní záběr roztomilé černá a bílá kočka s díly skládačky na bílý dřevěný stůl

Divoké přírody, lesa - Záběry, video

Denní dávku borovic v lese a bílých květů

Lékař pomocí obrazovky HUD Hologram Panel - Záběry, video

Lékař sklouzává hologramové obrazovky v futuristickém panelu

Varovný hologram koronaviru - Záběry, video

Lékař umožňuje futuristický hologram koronaviru covid-19

Woman with Makeup Brush In Front of Mirror - Záběry, video

Atraktivní brunetka žena nanášení pudr obličeje s make-up štětcem před zrcadlem, příprava na den

Woman with Red Lips Posing Isolated - Záběry, video

Nádherná mladá žena s červenou rtěnkou dotýkající se vlasů a pózování na kameru, okouzlující focení

Žena těžce probouzí s poplachem - Záběry, video

Nešťastná brunetka dáma probudit tvrdě s budíkem, skrývá pod přikrývkou

Ženské nohy v posteli na ranním světle - Záběry, video

Mladá žena pohybující se nohy pod bílou čistou dekou, odpočívající po dlouhém dni, zdravotní péče

Atraktivní dívka na pobřeží v sluneční brýle - Záběry, video

Atraktivní dívka na sealine v sluneční brýle v slunečný den

Atraktivní dívka na pobřeží v sluneční brýle - Záběry, video

Atraktivní dívka na sealine v sluneční brýle v slunečný den

Mladý muž nosí sluneční brýle - Záběry, video

Den široký záběr mladého muže nosit sluneční brýle, chůzi ve městě

Atraktivní dívka na pobřeží v sluneční brýle - Záběry, video

Atraktivní dívka na sealine v sluneční brýle v slunečný den

Designers Office Workplace - Záběry, video

A studio shot of a designers office workplace table with black laptop, tablet pc and documents on it.

Atraktivní dívka na pobřeží v sluneční brýle - Záběry, video

Atraktivní dívka na sealine v sluneční brýle v slunečný den

Atraktivní dívka na pobřeží v sluneční brýle - Záběry, video

Atraktivní dívka na sealine v sluneční brýle v slunečný den

Atraktivní dívka na pobřeží v sluneční brýle - Záběry, video

Atraktivní dívka na sealine v sluneční brýle v slunečný den

Prostředí jarního lesa - Záběry, video

Letecká slunná poloha v jarním lese, pěší stezka

lékaři diskutovat o x-ray skenování - Záběry, video

Lékaři diskutují rentgen páteře, vyvíjejí léčebnou strategii

Mladý atraktivní muž pracující na počítači v parku - Záběry, video

Panák slunečný den atraktivní mladík pracující na počítači v parku

Rackové na pláži pobřeží moře - Záběry, video

Panák denně racky letící nad pobřeží moře na pláži

atraktivní dívka mluví po telefonu - Záběry, video

Atraktivní dívka mluví telefonicky chůze po pláži sealine

Mladý atraktivní muž pracující na počítači v parku - Záběry, video

Panák slunečný den atraktivní mladík pracující na počítači v parku

Mladý atraktivní muž pracující na počítači v parku - Záběry, video

Panák slunečný den atraktivní mladík pracující na počítači v parku

atraktivní dívka mluví po telefonu - Záběry, video

Atraktivní dívka mluví telefonicky chůze po pláži sealine

atraktivní dívka mluví po telefonu - Záběry, video

Atraktivní dívka mluví telefonicky chůze po pláži sealine

Další strana
1-100 z 263